Internet-webhosting

Sunday, July 26, 2009

++ Bintulu and Miri ++

Tanggal 12-15 Julai 2009, aku pegi Bintulu atas urusan kerja.. Masa kat KLIA (masa pemeriksaan beg) terpaksa aku keluarkan semua barang aku dalam beg sebab suspected bawa pisau cukur.. huhuhu.. tapi alhamdulillah.. takde pun setelah kali ketiga masuk scanner..

Aku mengajar Safe Motorcycle Defensive Riding kat Bintulu pada 13-15 Julai 2009. Lepas tu terus ke Miri atas urusan yang sama. 18 Julai 2009 aku balik KL.

Sempat la jalan2 di area Bintulu dan Miri selama seminggu di sana. Buat tatapan kengkawan semua, ni ada beberapa keping gambar untuk dijadikan bahan racun untuk korang pegi sana.. hehehe..

Bintulu02
++ Bersebelahan dengan Parkcity Everly Hotel ++

Bintulu01
++ Paragliding@Bintulu waterfront in d'making ++

Bintulu03

Miri01
++ Bandar Miri dari tingkat 9 Mega Hotel ++

Miri02
++ Muzium Petroleum (bertempat di atas bukit) ++

Miri03
++ Patung yang menceritakan semasa zaman dulu2 ketika kerja menggali minyak dijalankan di atas bukit ++

Miri04
++ The Grand Old Lady ++

Miri05
++ Tinggalan peralatan menggali minyak di zaman dahulu ++

4 Comments:

Blogger linahilmin said...

assalammualaikum...

lama tak jumpa abang PL...

10:39  
Blogger Armando De Luca said...

kat niosh ada hotel baru ke?

13:49  
Blogger Rajap said...

armando... kat bintulu ada hotel baru area ofis sana.. hotel new world...

Lina.. waalaikumsalam. tu la pasal.. lama tak jumpa kan.. dh semakin sihat ker? kat mana skg ni?

16:28  
Blogger linahilmin said...

kitaorg skrg kat kota kemuning... awal tahun pindah...
nak tengok muka anak2 na jenguk la blog..

16:37  

Post a Comment

<< Home

rg/dc/dcmitype/StillImage" /> -->